به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد،خانم ام عليرضا ناصر استاد حوزه، در سلسله كلاسهاي آموزشي با عنوان«شناخت حضرت مهدي(عج) و بررسي ویژگیهای ايشان» كه در رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوي ويژه خواهران برگزارشد، اظهار داشت: براساس آيات و روايات، حضرت ولیعصر(عج) در تمامي امور داراي توانمنديهاي فراواني هستند و حل تمامي مسائل اقتصادي، اجتماعي، سياسي از جمله مهمترين ويژگيهاي ايشان در زمان ظهور به شمار ميآيد.
ناصر عنوان کرد: هدف از ظهور ايشان در آخرالزمان هدايت خلق، زوال زشتيها و ستم و برپايي عدل و داد در جامعه اسلامي است و ايشان تمام نيروي خود را براي انجام اين امور به كار ميگيرند.
وی به تشریح شرایط و وضعیت هنگامه ظهور اشاره و بیان کرد: گروهي از مردم براي كسب منافع بيشتر، به ظلم و ستم روی ميآورند. و این گروه براي بدست آوردن امكانات بيشتر از هيچ جنايتي رويگردان نيستند و به استثمار مردم اقدام ميكنند. آنان فساد را در جامعه رواج ميدهند و سعي میکنند با فريب مردم و كشاندن آنان به ورطه فساد، حاكميت ظالمانه خود را ادامه دهند.
خانم ناصر ابراز داشت: برخي ديگر از مردم كه دين را ضامن سعادت و دولت حجت بن الحسن العسکری(عج) را شايسته جامعه و منزلت انسانها ميدانند، ضمن تقويت دروني باورهاي ديني، زمينهسازي براي دوران ظهور را سرلوحه برنامههاي خود قرار ميدهند و سعي ميكنند مردم را با ایشان و واقعيتهاي حكومتش آشنا سازند تا آماده پذيرش ظهور شوند.
وی در ادامه به تشریح و بررسي عمر امام زمان(عج) از لحاظ علمی و منطقی پرداخت و گفت: ایشان در سحرگاه نيمه شعبان سال 255 هجري قمري به دنيا آمد و اين بدين معناست كه منجی موعود، تاكنون دارای عمری طولانی، افزون بر هزار و 170 سال است.
وي با اشاره به اين مطلب كه پيري و كهولت سن انسان امري غير قابل انكار است، عنوان كرد: اين واژه به معناي تغيير سلولهاي وجودي انسان و از كارافتادن آن با گذشت زمان است كه تمامي انسانها به اين مرحله دچار ميشوند.
اين كارشناس مذهبي با اشاره به دوران پيش و پس از اسلام بيان كرد: بسياري از افرادي كه در اين دورهها ميزيستهاند داراي عمرهايي ميان 120 تا 3هزار سال بودهاند كه اين دليل ديگري بر پذيرش ميزان عمر امام دوازدهم شيعيان از نظر تاريخي است.
وي افزود: در قرآن به عمر حضرت نوح و حضرت مسیح اشاره شده است و درازمدت بودن عمر ايشان را بسياري از دانشمندان مسئلهاى عادى مىدانند، آن را امرى خارق العاده به شمار نمىآورند و معتقدند که طولانى شدن زمان، وجود حیات را نفى نمىکند.
وي به بررسي ديدگاههاي گوناگون پرداخت و گفت: با بررسي عقلي، طول عمر انسان ممكن است و اين مسأله با تناقضی همراه نيست و مانعی برای تحقق آن وجود ندارد زیرا در مفهوم زندگی، مرگ زودرس نهفته نشده است.
اين كارشناس مذهبي افزود: نظریههای علمی، امکان زیست دراز مدت را برای انسان محال نمیداند و در علوم مختلف زيستشناسي، فيزيولوژي و ... تلاشهای علمی فراوانی برای بررسي چگونگی وقوع پيري، به تأخير انداختن آن و جلوگيري از پيري زودرس در ميان انسانها با نژادهاي مختلف صورت گرفته است.